Підвищення продуктивності існуючої корпоративної локальної мережі підприємства на базі технологій Ethernet - Кононенко, І. В. (My University, 2021)
Мета роботи – підвищення продуктивності існуючої корпоративної локальної мережі підприємства на базі технологій Ethernet. Проведено розрахунки максимально досяжної пропускної здатності. Проводиться аналіз розрахованих значень пропускної здатності в умовах дії механізму колективного доступу.
Keywords: lan; wlan; ethernet; безпека мережі; топології мережі; пропускна здатність клієнтів wifi; ймовірність доставки повідомлень; механізми колективного доступу