Моніторинг стану фінансово-економічної безпеки дистриб'ютора - Самойлова, М. Р. (My University, 2019)
Проаналізовано дослідження та публікації за обраною темою. Розглянуто методологічні аспекти моніторингу фінансово-економічної безпеки дистриб'ютора. Проаналізовано формування організаційно-економічного механізму управління моніторингом фінансово-економічної безпеки дистриб'ютора. Проаналізовано вдосконалення моделей моніторингу економічно-фінансової безпеки дистриб'ютора. Проаналізовано діяльність та організаційну структуру ПП «Українська виноробна компанія». Виявлено необхідні показники моніторингу фінансово-економічної безпеки ПП «УВК». Запропоновано систему моніторингу фінансово-економічної безпеки для ПП «Українська виноробна компанія». Визначено шляхи підвищення рівня фінансово-економічної безпеки на досліджуваному підприємстві.
Keywords: фінансово-економічна безпека; безпека дистриб'ютора; модель даних