Аналіз самовідновлення систем за допомогою відображаючого проміжного програмного забезпечення - Рубан, І. В.; Лебедєв, В. О.; Лебедєв, О. Г. (ФОП Петров В.В., 2022)
Системи самовідновлення зосереджені на тому, як знизити складність та вартість управління політиками та механізмами надійності без втручання людини. Відмінності між самовідновлювальними системами і традиційними надійними системами розглядаються шляхом побудови надійної обчислювальної моделі
Keywords: відображаюче проміжне програмне забезпечення; система самовідновлення