Геоінформаційні технології та інструментальні засоби підвищення ефективності та безпеки функціонування систем енергетики - Ткаченко, В. П.; Губа, М. І.; Зелений, О. П. (ТОВ «ДРУКАРНЯ МАДРИД», 2017)
В доповіді розглянуто системні рішення щодо розробки і впровадження нових геоінформаційних технологій та інструментальних засобів підвищення ефективності і безпеки систем енергетики в умовах переходу України до конкурентного енергоринку.
Keywords: геоінформаційні технології; системи енергетики