Чат-бот зі штучним інтелектом як засіб дистанційного навчання: вплив на процес та результати - Слісаренко, Р. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Швидкий розвиток технологій, основаних на використанні штучного інтелекту (AI) стимулює інтерес до чат-ботів як засобу дистанційного навчання. Очевидно, що технологія чат-ботів має значний вплив на загальні результати навчання.
Keywords: чат-бот; дистанційне навчання