Корупція як одна з передумов сексуальної експлуатації - Нєбитов, А. А. (НАВС, 2020)
У доповіді розкриваються тлумачення корупції в якості однієї з передумов сексуальної експлуатації. Доводиться, що соціальне явище корупції слід переконливо відносити до негативних чинників багатьох процесів, які відбуваються сьогодні. Не виключенням стала проблема протидії сексуальній експлуатації, яка приносить величезні кримінальні прибутки, отже організатори цього ганебного бізнесу, маючи значні фінансові ресурси, змозі встановлювати корупційні зв’язки з службовими особами органів державної влади та навіть працівниками правоохоронних органів. Ці фактори повинні враховуватись при плануванні та проведенні заходів із виявлення, документування та розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із сексуальною експлуатацією.
Коррупция как одна из предпосылок сексуальной эксплуатации
Keywords: корупція; торгівля людьми; сексуальна експлуатація; антикорупційна політика; корупційні зв’язки; протиправна діяльність