Розроблення моделі характеристик електромеханічного дезінтегратора для автоматизації подрібнення різноманітних матеріалів - Перепелиця, Д. В. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – електромагнітні процеси, що протікають в електромеханічному дезінтеграторі багатофакторної дії для автоматизації подрібнення різноманітних матеріалів. Предмет дослідження – електромагнітні характеристики та електромагнітні зусилля в активній зоні електромеханічного дезінтегратора багатофакторної дії. Мета дослідження – розробка конструкції електромеханічного дезінтегратора багатофакторної дії для автоматизації подрібнення різноманітних матеріалів за результатами дослідження електромагнітних характеристик та електромагнітних зусиль. Методи дослідження – розв’язання диференційних рівнянь в часткових похідних методом кінцевих елементів на базі теорії електромагнітного поля. В процесі досліджень було опрацьовано перелік питань, що стосуються теми магістерської кваліфікаційної роботи, а саме: – здійснено аналіз сфер застосування та конструкцій пристроїв для подрібнення матеріалів; – створено кінцево-елементу комп’ютерну модель електромагнітних характеристик електромеханічного дезінтегратора; – виконаний розрахунок електромагнітних характеристик та електромагнітних зусиль електромеханічного дезінтегратора для автоматизації подрібнення різноманітних матеріалів; – розглянуто питання охорони праці та безпеки дослідницької діяльності. Результати кваліфікаційної роботи апробовані в ході проведення V Міжнародної Конференції «Виробництво & Мехатронні Системи» (M&MS).
Keywords: індуктор магнітного поля; магнітна індукція; подрібнення матеріалу; частотний перетворювач; електромеханічний дезінтегратор