Забезпечення провадження освітнього процесу за допомогою засобів ІКТ - Льозіна, О. О.; Свид, І. В. (Візаві, 2022)
Із запровадженням карантинних обмежень та введенням дистанційної роботи разом з цим, люди почали усвідомлювати важливість інформаційнокомунікаційних технологій (ІКТ) та інтегрувати новітні технології в життя все більше. Суспільство вже одержує перемогу над пандемією і освітні заклади виходять на змішану форму навчання. Важливо зараз зазначити переваги які надають ІКТ в навчанні, щоб удосконалювати процес навчання у подальшому.
Keywords: ІКТ; електроне навчання