Інформаційна теорія здорового сприйняття - Єчіна Д. С. (My University, 2022)
Специфіка інформаційного підходу, розробленого Д. Марром, полягає в тому, що процеси, що відбуваються в зірках, описуються подібно до комп’ютерного алгоритму, що суттєво відрізняє його від психологічних чи нейрофізіологічних інтерпретацій і тому робить дуже корисним для таких сучасних, як штучний інтелект, створення штучних органів чуття, розробка нових інформаційних технологій для аналізу візуальної інформації. Це дає можливість розробляти медичне програмне забезпечення з урахуванням особливостей зорового сприйняття.