Методи визначення підмножин ефективних варіантів у системах підтримки прийняття проектних рішень - Вакуленко, В. К. (My University, 2020)
У роботі удосконалено еволюційний метод виділення підмножин ефективних проектних рішень, побудований на основі генетичного алгоритму, у частині зменшення його часової складності та підвищення точності. Розроблено алгоритми та програмне забезпечення розв’язання задачі, що дозволило провести експериментальне дослідження розглянутих та удосконаленого методу. Галузь застосування – підсистеми прийняття рішень за множиною показників якості у компаніях, організаціях та установах, що здійснюють в своїй діяльності вирішення завдань автоматизованого проектування, планування розвитку чи управління.
Keywords: множина ефективних варіантів; проектне рішення; система підтримки прийняття рішень