Застосування технологій променевої терапії у ветеринарній онкології - Федурця, Ю. В. (My University, 2024)
При променевому лікуванні більших тварин гіпофракціонована VMAT є більш швидким і ефективним терапевтичним варіантом. Хороші клінічні результати рекомендують VMAT як життєздатну та безпечну альтернативу іншим стандартним підходам, проте доведення переваг застосування цієї технології потребуватиме значно більшої кількості експериментальних досліджень.
Keywords: променева терапія; лінійний прискорювач; ветеринарна радіоонкологія