Розробка вебсайту «TourProstir.com» - Гвінджілія, К. А. (My University, 2025)
Метою роботи є розробка вебсайту для надання комплексних туристичних послуг для відпочинку в Болгарії, включаючи проїзд, проживання та харчування. Головне завдання – створення зручної системи бронювання, яка дозволить менеджерам здійснювати бронювання та надавати клієнтам доступ до інформації про їхні бронювання. Процес створення сайту починається з усвідомлення проблеми. Сайт – це дуже ефективний інструмент для ведення успішного бізнесу. Важливо, щоб клієнт це розумів. Відповідно, спонукальними мотивами для його розробки може стати відсутність сайту, недієздатність наявного ресурсу або його неспроможність виконувати конкретні дії, що пов’язано з певними технічними недоліками. Чітке розуміння основної задачі майбутнього проєкту – дуже важлива складова, від якої залежить успіх вашого бізнесу
Keywords: туристична послуга; вебсайт «TourProstir.com»; система бронювання