Розробка методу інтелектуального аналізу даних клієнтів банківської сфери - Шемчук, В. Н. (My University, 2020)
Метою дослідження є підвищення ефективності маркетингової діяльності банку за рахунок використання системи автоматизації створення персоналізованих пропозицій на основі комбінованого методу Data Mining. Методи дослідження – системний підхід, методи Data Mining і проектування. Результати атестаційної роботи – метод інтелектуального аналізу даних, на основі комбінування алгоритмів Apriori, Random Forest і Logistic Regression та спроектована система, для автоматизації створення персоналізованих пропозицій для клієнтів банку.
Keywords: банківські послуги; персоналізовані пропозиції; субд; таргетована реклама; data mining; big data