Комп'ютерна система обліку робочого часу співробітників фірми "ПРІОР" - Попик, В. І. (My University, 2021)
Системи обліку робочого часу далі (СОРЧ) набувають все більшої популярності. Якщо раніше для фіксування кількості відпрацьованих співробітником годин, прогулів, запізнень і т.п. використовувалися тільки людські ресурси, то зараз цей процес комп'ютеризується, що підвищує ефективність виробництва.
Keywords: система обліку робочого часу; комп'ютерна система