Оптико-електронна система зовнішніх траєкторних вимірювань літальних апаратів - Тевяшев, А. Д.; Шостко, И. С.; Семенець, В. В.; Колядін, А. В.; Неофітний, М. В. (My University, 2019)
Підвищення ефективності використання сучасних засобів озброєння призводить до необхідності розширення динамічних і функціональних характеристик літальних апаратів (ЛА), крилатих і зенітних керованих ракет, зразків артилерійської техніки.
Keywords: засоби озброєння; літальні апарати; керовані ракети; оптико-електронна система