Дослідження методу класифікації зображень з використанням вагових характеристик для даних опису - Санжаровський, А. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної магістерської роботи є дослідження методу класифікації зображень на підставі множини бінарних дескрипторів ключових точок.
Keywords: класифікація зображень; ключові точки; дескриптор orb; вагові коефіцієнти; релевантність описів; гістограма