Застосування технічних засобів при підготовці фахівців з експлуатації та ремонту радіотехнічних систем до дій в особливих умовах - Скопінцев, О. О.; Овчаренко, О. Ю.; Ткачук, О. А.; Мелешенко, О. В.; Оборонов, М. І. (Чернігівська політехніка, 2024)
В доповіді наведені данні щодо практичного застосування технічних засобів при підготовці фахівців з експлуатації та ремонту радіотехнічних систем до дій в особливих умовах
Keywords: підготовка фахівців; ремонт радіотехнічних систем; дії в особливих умовах