Розробка додатку для моніторингу офісних пристроїв в локальній мережі з використанням хмарних технологій - Кулініч, А. О. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – взаємодія хмарних технологій з локальною мережею. Мета роботи – дослідити методи підключення хмарних додатків до локальної мережі. Результати – в роботі виконано аналіз методів підключення локальної мережі до віртуальної мережі, аналіз важливості комфорту в офісному середовищі. Детально розглянуто методи підключення додатку з хмари до локальної мережі. В якості вирішення запропоновано створити VPN з’єднання між двома віртуальними мережами, одна з яких імітує роботу локальної. Розроблено додаток, який керує периферійними пристроями в локальній мережі через комп’ютер адміністратора, та отримує інформацію про кліматичну техніку, яку в свою чергу зберігає в хмарному сервісі.
Keywords: хмарна технологія; моніторинг офісних пристроїв