Критерії вибору інвестиційних проектів поліграфічного підприємства - Полозова, Т. В.; Дмитренко, А. В. (Verlag SWG imex GmbH, 2017)
Запропоновано критерії вибору інвестиційних проектів для поліграфічних підприємств: ефективність, фінансова оцінка, чутливість, ризикованість. Запропоновано систему показників для вибору інвестиційних проектів, яка містить чисту поточну вартість, внутрішню норму окупності, дисконтований період окупності, коефіцієнт повернення боргу, коефіцієнт фінансової незалежності проекту, коефіцієнт чутливості, коефіцієнт ризику. The criteria of selection of investment projects for printing companies are offered: efficiency, financial evaluation, sensitivity, riskiness. The system of indicators for the selection of investment projects, which contains the net present value, the internal rate of payback, the discounted payback period, the debt repayment coefficient, the coefficient of financial independence of the project, the coefficient of sensitivity, the risk factor is proposed.
Criteria for Selection of Investment Projects of Polygraphic Enterprise
Keywords: інвестиційний проект; критерії; фінансова оцінка; ризикованість; investment project; criteria; indicators; financial evaluation; riskiness