The Model Financial Express Diagnostics of Innovative-Investment Projects - Полозова, Т. В. (Thorpe-Bowker, 2015)
У статті запропоновано модель фінансової експрес-діагностики інноваційно-інвестиційних проектів. Запропонована модель передбачає використання мінімально допустимої кількості показників, які мають бути обов’язково враховані на стадії попередньої експертизи та відбору інноваційно-інвестиційних проектів. Це дозволяє швидко обрати проект з кількох альтернатив для більш детальної, поглибленої діагностики. The model of financial express diagnostics of innovative-investment projects is offered. Offered methodical toolbox provides use minimum possible amount factors, which must be are without fall taken into account on stage of the preliminary expert operation and selection innovation and investment project. This allows quickly to choose the project from several alternatives for more detailed, deepened diagnosticses.
Модель фінансової експрес-діагностики інноваційно-інвестиційних проектів
Keywords: експрес-діагностика; фінансова модель; інноваційно-інвестиційний проект; express diagnostics; financial model; innovativ-investment project