Внутрішньофірмові дослідження - важлива складова забезпечення ефективної маркетингової діяльності промислового підприємства - Соколова, Л. В.; Верясова, Г. М. (ХНУРЕ, 2020)
У статті розглянуті питання вирішення проблеми активізації маркетингової діяльності підприємств. Приведено перелік та характеристика напрямів внутрішньофірмових досліджень підприємства. Проведено ранжування цілей діяльності підприємства за ступенем їх важливості.
Keywords: маркетингова діяльність; промислове підприємство