Тривимірні моделі з елементами доповненої реальності в системі кіберуніверситету - Янко, А. Д. (My University, 2020)
Метою передатестаційної практики є аналіз галузей застосування віртуальних турів та додатків інших університетів, розробка додатку для кіберуніверситету та навігації по ньому, зйомка 3D-панорам для додатку. Додаток кіберуніверситету може бути застосований студентами та їх батьками. Cтуденти можуть переглядати розклад, інформацію про керівників, та для пошуку необхідної аудиторії. Батьки зможуть оглянути аудиторії за допомого 3D-панорам, якщо аудиторія в даний час зачинена, а також переглянути повну інформацію про обладнання необхідної аудиторії.
Keywords: 3D панорама; циліндрична панорама; віртуальний тур; панорама; доповнена реальність; мобільні технології; сканування зображень; діджиталізація освіти