Дослідження використання блокчейн технології при розробці ігрових застосунків - Лимар, Л. В. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження використання блокчейн технології при розробці ігрових застосунків. Методи дослідження – системний аналіз, технології блокчейн, планування експерименту. В роботі проведено аналіз предметної області, що відноситься до ігрових додатків та блокчейну, оглянуті методи та технології, що використовуються в предметній області, розроблено методи дослідження та експериментально зібрано результати дослідження. Галузь застосування – сфера комп’ютерних ігор та блокчейн технологій.
Keywords: блокчейн; ігрові застосунки; серверна архітектура