Розробка алгоритмів сегментації клітин на мікропрепаратах - Яковенко, А. П. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – зображення клітин на мікропрепаратах. Предмет дослідження – алгоритми сегментації біомедичних зображень. Мета роботи – пошук оптимальних алгоритмів для сегментації зображень, та можливості оптимального їх поєднання з нейронною мережею. Методи дослідження – аналіз наукових джерел, експериментальний підбір параметрів.
Keywords: біомедицина; сегментація зображень; зображення клітин; мікропрепарат