Конспект лекцій з дисципліни «Бази даних» для студентів усіх форм навчання спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка» - Малінін, О. П. (My University, 2018)
Конспект лекцій з дисципліни «Бази даних» для студентів усіх форм навчання спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка»
Keywords: конспект лекцій; архітектура бази даних; модель бази даних