Дослідження статистичних методів для аналізу замовлень користувачів в інтернет-магазинах - Кушнаренко, О. О. (My University, 2019)
Метою роботи є дослідження та розробка алгоритмів, що можуть бути використани при аналізі замовлень в інтернет магазинах. Методи розробки базуються на алгоритмах для обробки даних минулого досвіду та на побудові моделей на основі проблемної області. У результаті роботи були досліджені та проаналізовані алгоритми, що будуть використані у майбутньому для реалізації комплексної системи
Keywords: регресійні моделі; авторегресійні моделі; електронна комерція