Дослідження та створення веб-застосунків з використанням Server-Side-rendering на основі React та Next.js - Мезенцев, М. А. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є розробка та оптимізація веб-застосунків з використанням Server-side rendering на базі технологій React та Next.js. Метою роботи є створення ефективних компонентів та програмного забезпечення для побудови веб-додатків будь-якої складності з використанням Server-side rendering та визначення швидкості завантаження сторінки в залежності від метода рендерінгу.
Keywords: React; Next.js; побудова веб-додатків