Розвиток інформаційно-освітнього простору університету на основі хмарових сервісів - Карасюк, В. В.; Кобзєв, В. Г. (НТМТ, 2015)
Основним напрямком забезпечення належної якості освіти, що може бути реалізований через сучасні інформаційні системи, є створення віртуального навчального середовища у ВНЗ.
Keywords: інформаційно-освітній простір; університет; хмарові сервіси