Застосування безколекторного двигуна ꞌꞌHobbywing Xerunꞌꞌ у комп'ютерній системі з програмованою логікою - Лебедєв, О. Г.; Югай, А. Ю. (My University, 2020)
У даній роботі розглядається застосування безколекторного двигуна ꞌꞌHobbywing Xerunꞌꞌ в комп'ютерній системі з програмованою логікою (КСПЛ). Безколекторний двигун володіє істотно нелінійними характеристиками, що обумовлено наявністю реактивної складової струмів статорних обмоток. Найбільш простим способом компенсації реактивної складової є використання прямого токового управління.
Keywords: ꞌꞌHobbywing Xerunꞌꞌ