Розробка модулю електронних ключів для управління дискретними виконавчими механізмами - Філіппов, І. Ю. (My University, 2020)
В роботі приведено аналіз виконавчих механізмів, побудови електронних ключів на базі різних типів транзисторів, засобів схемо технічного проектування та моделювання, існуючих методів управління. Розроблено архітектуру модулю електронних ключів. Проведено моделювання модулю електронних ключів для управління дискретними виконавчіми механізмами та тестування змодельованої схеми програмними засобами Multisim.
Keywords: електронний ключ; біполярний транзистор; гальванічна розв’язка; гідравлічний клапан; пневморозподільник