Вплив цільової аудиторії на брендинг банківської сфери - Самодурова, В.; Бокарєва, Ю. (ХНЕУ, 2024)
Причина змін брендінгу – постійний розвиток ринку. Банківська сфера під час війни зазнала величезних змін. І саме тому банки проводять ребрендинги своїх носіїв рекламної продукції. Що стосується дизайну застосунків то цей напрямок також постійно удосконалюється. Споживачі діляться на сім психотипів. Саме психотип впливає на те, як людина сприймає світ – що її драйвить, що подобається, а що ні.
Keywords: зміна брендингу; носії рекламної продукції