Методи моніторингу вузлів комп'ютерної мережі на базі рою БПЛА - Погореленко, В. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та розробка методів моніторингу вузлів комп'ютерної мережі на основі використання рою безпілотних літальних апаратів (БПЛА) з метою підвищення ефективності, пропускної спроможності та надійності зв'язку. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розлянуто теоретичні основи і поняття моніторингу вузлів комп'ютерної мережі на базі рою БПЛА, було проаналізовано методи моніторингу комп'ютерної мережі на базі рою БПЛА, було проведенпроведено теоретичне моделювання та оптимізовано обраний метод та було розглянуто значення оптимізації алгоритмів управління роєм БПЛА для ефективного моніторингу мережі.
Methods for Monitoring Computer Network Nodes Based on UAVs Swarm
Keywords: БПЛА; передача даних; супутниковий зв’язок; прямий радіозв’язок