Розробка ІТ-сервісу «Планування ремонту автомобіля» інформаційної системи автосервісного підприємства «АвтоМайстер» - Линник, Б. В. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес планування ремонту автомобіля на автосервісних підприємствах. Метою роботи є створення спеціалізованого ІТ-сервісу для автоматизації та оптимізації етапу планування ремонту автомобіля. При дослідженні було використано метод системного аналізу та метод структурного моделювання. У роботі розроблено концепцію і архітектуру ІТ-сервісу планування ремонту автомобіля та запропановано механізми автоматичного формування графіка робіт. Робота містить результати аналізу структурних і функціональних особливостей та результати аналізу сучаного стану розглянутої проблеми, формулювання завдання розробки, опис архітектуру об’єкта розробки до рівень функцій, опис проєктних рішень з інформаційной, математичной та програмної забеспечуюючи системи. Отримані результати можуть бути впроваджені на автосервісних підприємствах, для яких важливо управління ремонтними процесами.
Keywords: автомобіль; автосервіс; планування ремонту автомобіля