Оценивание полноты и непротиворечивости данных для знание-ориентированного представления бизнес-процессов - Левыкин, В. М.; Чалый, С. Ф. (My University, 2008)
Запропоновано логічні моделі подання знань у формі бізнес-правил, орієнтовані на формалізацію вимог до бізнес-процесів. Використання запропонованих правил формує умови для виконання реорганізації бізнес-процесів із змінною структурою. Logical models of representation of knowledge in the form of business rules, oriented on formalization of requirements to business processes are offered. Using the proposed rules forms the conditions for the reorganization of business processes with a mutable structure.
Keywords: бизнес-процессы с изменяемой структурой; бизнес-правила; непротиворечивость