Використання А/В тесту для вимірювання ефективності веб-сайту - Русаков, К. О. (My University, 2020)
Мета даної роботи полягає в створенні тестування, яке допоможе обрати найкращий варіант для підвищення ефективності веб-сайту. Результатами атестаційної роботи є розроблений тест, який демонструє перевагу кращого варіанту сайту. Такий вид тесту допомагає вибрати ефективний варіант веб-сторінки та підвищує конверсію ресурсу. Розроблені рекомендації щодо покращення ефективності та підвищення конверсії сайту. Спираючись на розроблений тест можна підвищити економічні показники веб-сайту та виявити проблемні місця сторінки.
Keywords: A/B тестування; конверсія; показник відмов; очікуване явище; вебвізор