Застосування низькотемпературної плазми в дерматології: швидке загоєння та мінімізація пошкоджень - Чугуй, Є. А.; Носова, Т. В. (My University, 2024)
Мета цієї роботи полягала в тому, щоб запропонувати пристрій, який генерує низькотемпературну плазму, яка, маючи той самий терапевтичний ефект, викликає менше печіння в зоні лікування. В результаті одужання відбувається швидше, а дискомфорт під час процедури менше. Результати показали, що запропонована схема здатна стабільно виробляти імпульси, необхідні для дерматологічного лікування.
Keywords: DC-DC перетворювач; іонізація; низькотемпературна плазма; шкірні захворювання