Державна підтримка суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19 - Стріжкова, А. В.; Забашта, М. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Ця наукова робота присвячена дослідженню проблем, що постали перед Україною під час пандемії COVID-19. Автори проаналізували стан економіки, прокоментували заходи державного регулювання, покликані підтримати суб’єктів підприємницької діяльності під час обмежувальних заходів карантину, та сформували висновки. // This scientific work is devoted to the research of the problems faced by Ukraine during the COVID-19 pandemic. The authors analyzed the state of the economy, commented on government regulation measures designed to support business entities during restrictive quarantine measures, and drew conclusions.
Keywords: державна підтримка; електронна комерція; інноваційна діяльність; пандемія; COVID-19; state support; e-commerce; innovation; pandemic; COVID-19