Детермінований генератор псевдовипадкових послідовностей для потокового шифрування - Торба, А. А.; Бобкова, А. А.; Торба, О. О.; Торба, Д. О. (ХНУРЕ, 2014)
Корисна модель належить до області криптографічного захисту інформації та може бути використана для збільшення криптостійкості та збільшення швидкодії криптографічних перетворень.
Keywords: криптографія; захист інформації; криптостійкість