Структура практичних занять з технічних дисциплін у дистанційному та комбінованому режимі навчання - Кулішова, Н. Є.; Парамонов, А. К. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Сучасні комп’ютери та Інтернет-технології відкрили нові можливості у навчанні: будь-хто може навчитися будь-чому в будь-який час. Цей метод навчання називається дистанційним або онлайн-навчанням (електронне навчання), який можна вважати способом використання комп’ютерних технологій для створення освітнього досвіду.
Keywords: онлайн-навчання; дистанційне навчання