Програмна система для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Back-end наратив - Хамінов, І. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – серверна частина та база даних для програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Мета розробки – розробка програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio 2022 та SQL Server Management Studio, мова програмування С# та фреймворк ASP.NET 6, база даних MS SQL Server. У результаті розробки створено серверну частину програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій.
Keywords: культурні події; рекомендації актуальних культурних подій