Мотиви щодо самостійних занять студентів фізичною рекреацією - Грохова, Г. П.; Прісич, О. Ю. (Харківська державна академія фізичної культури, 2020)
В даній статті наведено і проаналізовано потреби студентів упродовж навчання у дозвільній руховій активності та мотиви, що до неї спонукають.
Keywords: фізична рекреація; студенти