Самостійні заняття студентів фізичними вправами - Захватова, Т. Є.; Танянський, С. Ф. (Бял ГРАД-БГ ОДД, 2019)
В роботі розглядаються питання організації самостійних занять студентів, особливості їх планування, дозування фізичних вправ, розробка і коригування перспективного і річного плану занять. Облік виконаної тренувальної роботи дозволяє аналізувати хід тренувального процесу, вносити корективи в план тренувань.
Keywords: самостійні заняття; фізичні вправи; самовдосконалення; систематичність занять фізичними вправами; планування самостійних занять; індивідуальні здібності