Спосіб кодування візерункових кривих для поліграфічного захисту цінних паперів - Челомбітько, В. Ф. (НТМТ, 2014)
Наведено спосіб кодування дизайну поліграфічного захисту, заснований на описі гільош-розеток за допомогою ліній, уздовж яких їхні кривини змінюються за заданим законом.
Keywords: спосіб кодування; поліграфічний захист