Сучасні технології фантомного моделювання в нейрохірургії як різновид симуляційного навчання лікарів-нейрохірургів - П'ятикоп, В. О.; Аврунін, О. Г.; Тимкович, М. Ю.; Кутовий, І. О.; Полях, І. О. (ХНМУ, 2016)
Розглядаються сучасні технології фантомного моделювання в нейрохірургії як різновид симуляційного навчання лікарів-нейрохірургів
Keywords: фантомне моделювання; нейрохірургія; стереотаксис; нейронавігація; швидке прототипування