Application of unconditional optimization methods in the development of integrated business - models of production and consumption of infocommunications - Золотарьов, В. А.; Крамчанінов, А. Ю.; Піскун, C. В.; Баканов, К. Л.; Заверуха, Г. В.; Чалапко, В. В. (Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка, 2022)
Метою статті є дослідження процесу обробки інформації в мультисервісних мережах та виділення класу задач управління якістю виробництва і споживання інфокомунікаційних послуг, які могли б бути розв'язані методами безумовної оптимізації функції декількох змінних.
Keywords: Quality of Service; multiservice networks; numerical optimization methods; infocommunication services