Ресурсний потенціал аграрних підприємств: напрями підвищення ефективності використання - Степаненко, С. В. (ДБТУ, 2022)
Сучасне сільське господарство є складною багатокомпонентною системою, управління якої спрямоване, перш за все, на вирішення проблем оптимального використання земельних, трудових і матеріально-технічних ресурсів з метою підвищення ефективності виробництва.
Keywords: ресурсний потенціал; аграрне підприємство; агробізнес; управління ресурсами