Веб-орієнтована програмна система для класифікації емоційної забарвленості тексту - Онищенко, К. Г. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – веб-застосунок з розпізнавання емоцій за текстом. Мета розробки – вирішення проблеми великих витрат часу і кадрового ресурсу на отримання зворотного зв'язку від клієнтів і обробки їх реакцій. Метод рішення – Flask, Jinja2, SqlAlchemy, мова Python, середовище розробки PyCharm, SQLite, Keras. У результаті роботи виконано розробку веб-застосунку, що дозволяє виконувати розпізнавання емоцій за текстом. А також виконано аналіз та проектування нейронної мережі для класифікації емоцій за текстом.
Keywords: емоції; текст; тональність.; емоційна забарвленість тексту