Роль використання інформаційної архітектури при проектуванні веб-сайту - Стадник, П. О.; Вовк, О. В. (ХНУРЕ, 2022)
Визначено роль використання інформаційної архітектури при проектуванні веб-сайту, процес її розробки та основні елементи.
Keywords: проектування веб-сайту; інформаційна архітектура