Розробка вебзастосунку: "Віртуальний помічник для запису на прийом до лікаря" із реалізацію рекомендаційної системи на основі колаборативної фільтрації - Коншин, А. А. (My University, 2025)
У роботі проаналізовано, спроєктовано та реалізовано інформаційну систему, яка поєднує функціональність медичного веб сервісу із рекомендаційною підсистемою на основі методів колаборативної фільтрації.
Keywords: колаборативна фільтрація; рекомендаційні системи