Аналіз сучасних методів оптимізації мережевого трафіку - Гетьман, К. Р.; Чеботарьова, Д. В. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є аналіз сучасних методів оптимізації мережевого трафіку, які покращують управління потоками даних для забезпечення стабільності, швидкості та безпеки трафіку в умовах високого навантаження.
Keywords: мережевий трафік; управління потоками даних; забезпечення стабільності